Kampüs Girişlerinde HES Kodu Uygulaması Hakkında

4 Eylül 2021

Değerli Boğaziçi Üniversitesi Mensupları,

Covid 19 pandemisine yönelik önlemler çerçevesinde, kampüslerimize girişte HES kod kontrolünün kolaylıkla yapılabilmesi amacıyla BUCard ile HES kod entegrasyonu için gereken yazılım tamamlanmıştır. Öğrenci, akademik personel, idari personel ve mezunlarımız bundan böyle kimlik kartlarına entegre edilmiş, HES kod kontrolü ile kampüslerimize girebilecektir.

Uygulamanın hayata geçmesi için, kullanıcıların covidform.boun.edu.tr adresine girerek HES kodlarını forma eklemeleri ve formu onaylamaları veya daha önce HES kodlarını girenlerin formu onaylamaları gerekmektedir.

Uygulama test amaçlı olarak 4-5 Eylül 2021 tarihlerinde açılacaktır. 6 Eylül 2021 tarihinden itibaren HES kodu BUCard’larına entegre edilmemiş kullanıcıların kampüslere erişimi mümkün olmayacaktır.

Sağlıklı günler dileriz.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü