Son akademik kararlar

8 Haziran 2020

Değerli Öğrenciler,

Sizleri Üniversitemizdeki bazı akademik kararlar hakkında bilgilendirmek istiyorum:

1. Üniversite Senatosunun 03.06.2020 tarih ve 2020/11 sayılı toplantısında alınan kararlara göre;

-Yaz Öğrenimi derslerinin tamamı uzaktan eğitimle yapılacaktır.

-Yaz Öğreniminde açılan her ders için kullanılacak notlama sistemi (harf notu veya P/F) gelecek hafta Senato tarafından görüşülerek karara bağlanacaktır.

-Senato tarafından belirlenmiş ders notlama sisteminde öğrenciler tarafından değişiklik yapılamayacaktır.

Buna göre akademik takvimde aşağıdaki düzenleme yapılmıştır:

19 Haziran 2020 Cuma:

Yaz Öğreniminde açılacak derslerin ilanı ve ön kayıt için online ödeme sisteminin açılması

22-24 Haziran 2020 Pazartesi-Çarşamba:

Yaz Öğrenimi ön kayıtları

(Akademik takvimde belirtildiği gibi Yaz Öğrenimi kayıtları 28-29 Temmuz 2020 tarihlerinde yapılacak ve dersler 4 Ağustos 2020 Salı günü başlayacaktır)

2. 15-25 Haziran tarihlerinde uzaktan eğitimle yapılacak laboratuvar/uygulamalı derslerin listesi BUIS giriş sayfasındaki (https://registration.boun.edu.tr/buis/Login.aspx) Duyurular’da ilan edilmiştir. Lütfen derslerinizin gün ve saatlerini buradan kontrol edin.

3. İngilizce Yeterlik Sınavı (BÜYES/BUEPT) 24 Haziran 2020 Çarşamba günü çevrimiçi (online) olarak yapılacaktır. Sınavla ilgili detaylar size daha sonra iletilecektir.

Prof. Dr. Naz Zeynep Atay Gök

Rektör Yardımcısı