Bilgilendirme

12 Mart 2020

Sevgili Öğrencilerimiz,

Bilindiği gibi tüm üniversitelerin 16 Mart 2020 tarihi itibarıyla 3 hafta boyunca tatil edildiği duyuruldu. Bu durumda Boğaziçi Üniversitesi dersleri 6 Nisan 2020 Pazartesi günü başlayacaktır.

16 Mart 2020 (Pazartesi)- 5 Nisan 2020 (Pazar) tarihleri arasında:

• Yurtlarda kalan öğrencilerimizin evlerine gitmeleri kuvvetle tavsiye edilir. Gidemeyecek durumdaki öğrencilerimiz için yurtlar açık olacaktır.
  • Zorunlu ara tatil döneminde yurtta kalmayacak öğrencilerden Üniversite Yönetim Kurulu kararınca kalmadıkları süre boyunca yurt ücreti alınmayacaktır.
  • Hisar Kampüs yemekhanesi hariç diğer yemekhanelerde yemek servisi yapılacaktır.
  • Kütüphane 6 Nisan 2020 Perşembe gününe kadar 8:30-17:00 saatleri arasında açık olacaktır. Kütüphane 21 Mart 2020 Cumartesi gününden itibaren hafta sonları kapalı olacak, hafta içi ise saat 10:00-13:00 arası sadece kitap alıp verme işlemleri için açık kalacaktır. Ödünç alınan kitapların geri getirme günü ikinci bir duyuruya kadar ertelenmiştir. En güncel bilgiler için kütüphane duyurularını takip ediniz.
  • Uçaksavar açık saha dışında bütün kapalı spor alan ve tesisleri kapalı olacaktır.
  • Üniversitemiz Mediko Sosyal Merkezi (Revir) açıktır.
  • Laboratuvar çalışmaları için  ilgili öğretim üyesi ile görüşülmelidir.
  • Mekikler 16-20 Mart 2020 tarihleri arasında  devam edecek, 23 Mart – 3 Nisan 2020 tarihleri arasında servis olmayacaktır. Sarıtepe ve Kandilli Kampüs ile engelli mekikleri hariç mekikler 30 Mayıs'a kadar çalışmayacaktır.
  • BİM’e bağlı laboratuvarlar  8:30-17:00 saatleri arasında açık bulunacaktır.
  • Kuzey ve Güney Kampüs ibadethaneleri 6:00-21:00 saatleri arasında açık bulunacaktır. Yurtlardaki ibadethanelerde değişiklik yoktur.